Melkhuisje Masters

Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Melkhuisje Masters

18 mei - 20 mei

Melkhuisje Masters

 MMH 2017 verbindt het heden met het verleden. Op 18, 19 en 20 mei 2017 zal dit evenement voor het eerst plaatsvinden. Het wordt compact en eigentijds, maar profiteert van de nostalgische gezelligheid, die het tennispark van HLTC ’t Melkhuisje kenmerkt.

Melkhuisje Masters Hilversum wordt een tennisfeestje van 3 dagen, waar het bedrijfsleven en de tennisliefhebbers in een informele en sfeervolle setting kunnen genieten van internationaal toptennis. Robin Haase heeft in een vroegtijdig stadium aangegeven dat hij deelneemt. De beste speler van Nederland juicht het initiatief toe en is ambassadeur van Melkhuisje Masters Hilversum. Robin en 3 buitenlandse profs spelen in de loop van 3 dagen 1 keer tegen elkaar. Allen bereiden zich voor op het Frans Open in Parijs, de enige grand slam op gravel, dat een week na ons evenement begint. Er worden dagelijks 2 wedstrijden gespeeld, best of 3 met super tiebreak in 3e set.

Robin Haase, al zo’n jaar of tien de beste tennisser van Nederland, heeft al in een vroegtijdig stadium aangegeven dat hij deelneemt. De beste speler van Nederland ondersteunt dit nieuwe event van harte en is daarom ook ambassadeur van de Melkhuisje Masters Hilversum geworden.

Gegevens

Begin:
18 mei
Einde:
20 mei
Website:
http://melkhuisjemasters.nl/tickets/

Locatie

Melkhuisje
Bussumergrintweg
Hilversum, BS
+ Google Maps
Telefoon:
(035) 773 22 14
Website:
http://melkhuisjemasters.nl